Britney Spears: ''Justin är en mimi me''








Justin Bieber är en "mini me" med Britney Spears, eller åtminstone det är vad Britney Spears tycker. Efter att ha sett den nya Justin Bieber filmen, "Never Say Never," sa Britney att det förvånade henne att se likheterna mellan henne och den tonåringen.
Den tonåring Hjärtdunkaren från Kanada följer i Britney's fotspår när det gäller att en ung tonåring turnerar världen runt. Britney likställer hennes erfarenhet av hennes första turné och vad hon gjorde för intervjuer då hon först gjorde det stora, med vad Justin gör i dag, enligt Hollywood Life.

Justin och Britney delar en intressant humor också, pekar Britney ut. Medan Justin är känd som en upptågsmakare, kan Britney inte sluta sig till att skratta åt andras olycka. Om någon snubblar, faller eller snubblar, kan Britney inte låta bli att skratta. (Hon är noga med att tillägga, om någon blir skadad skulle hon inte skratta.)

Britney ser Justin och sig själv som mycket lika människor på grund av den unga åldern att de två första kom till stjärnstatus. Båda började i tonåren. Hon tycker också Justin är cool och finner det glädjande att hon kan relatera nära med honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0